:::: MENU ::::
  • Suitable for all screen sizes

  • Easy to Customize

  • Customizable fonts.

  • Easy to Customize

16 Kasım 2009 Pazartesi

Yıllardır doğumgünleri, sünnet düğünleri, açılışlar, kına geceleri, gibi çocuklar ile ilgilenilmesi gerekilen ve onların dikkatlerinin çekilmesi gerekilen aktivitelerde animasyon kadromuzla yer aldık.
Bizi en çok sevindiren ise, çocukların bizlerle geçirdikleri aktiviteleri anlata anlata bitirememesi oluyor. her yıl sezon başında animasyona dair bildiğimiz bilgileri yenileyen, oyun dağarcığımıza yeni oyunlar ekleyen, kostümlerimizi yenileyen ekibimiz çocuklara çok değer veriyor ve vermeye devam edeceğiz.
Animasyon kadromuzun çoğunluğu üniversite öğrencilerinden, üniversiteye hazırlanan gençlerden oluşmaktadır. tüm ekip bu işi severek yapmaktadır. çocuklarınız animasyon ekibine emanet ettiğinizde gözünüz arkada kalmaz. ekip olarak çocukların etrafındayken kılık kıyafetine dikkat eden, argo sözcük veya çocukları kırıcı sözcüklerin çoğundan kaçınan ekibimiz ile animasyon konusunda iddialıyız.

Kostümler arasında; Charlie Chaplin, Pamuk prenses, Batman, Superman, Spiderman, Şeker kız, Minnie Mouse, Nasreddin Hoca, Keloğlan bulunmakta. Çook yakında yeni karakterler bünyemize eklenecek. Bunlar arasında, Shrek, Fiona, Cinderella, Sponge Bob.......



www.ajanssir.com



www.ajanssir.com






www.ajanssir.com





































Ajans Sır Tanıtım & Organizasyon
www.ajanssir.com

Düğün, davet, açılış, kokteyl, fuar, tanıtım, piknik organizasyonlarında yanınızdayız.

Dobruca Mah. Nilüfer Cad. No:106 Osmangazi Bursa
Tel: 0-224-221 16 66 / 0-224-225-19-19

0 yorum:

Yorum Gönder

Tüm Organizasyon İhtiyaçlarınız İçin Bize Ulaşın